ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ SURFING ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ;

0
318

Στην πιο αγνή του μορφή, το Surfing δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ανανέωση ψυχής. Για άλλους, είναι πηγή εισοδήματος. Για άλλους, είναι ένα είδος σωματικής δραστηριότητας. και για άλλους, είναι μια ευκαιρία να επιτευχθεί απόλυτη σαφήνεια. Μπορεί να βρείτε την όαση και την ηρεμία σας στο νερό. Οι άνθρωποι μπορούν να σερφάρουν για διάφορους λόγους, αλλά νομίζω ότι όλοι συμφωνούν—και έχουν δίκιο—ότι το σερφ είναι εξαιρετικό για το πνεύμα και πρέπει να αποτελεί μέρος της θεραπευτικής σας αγωγής ή του διαλογισμού σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό σερφάρετε, μπορείτε να αισθάνεστε εξαντλημένοι, ανανεωμένοι και ανανεωμένοι με διαφορετικό τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τις θεραπευτικές δυνάμεις του νερού.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΡΦ.

Ένα από τα ελκυστικά του Surfing είναι ότι είναι ένα άθλημα στο οποίο δεν μπορείς να γίνεις γρήγορα ικανός. Το νερό είναι απρόβλεπτο, επομένως υπάρχει πάντα κάτι νέο να μάθετε. Αυτό κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα. Δεδομένου ότι προσπαθείτε συνεχώς να παραμένετε ένα βήμα μπροστά από το κύμα, προσπαθώντας να προβλέψετε τι θα κάνει ή πώς θα χαλάσει, το σερφ απαιτεί πολλή συγκέντρωση και ώθηση, το τακτικό σερφ και αυτό το είδος σκέψης μπορεί να βελτιώσει την προοπτική σας για τη ζωή δίνοντάς σας μια νέα προοπτική και παρακινώντας σας να παραμένετε συνεχώς ένα βήμα μπροστά από την καμπύλη στις καθημερινές καταστάσεις.

Το σερφ είναι μια προπόνηση που ανακουφίζει από το άγχος.

Λίγα χόμπι μπορούν να προάγουν τη χαλάρωση όσο το Surfing. Εάν κάνετε σερφ στο επίπεδό σας, απλώς το να βρίσκεστε έξω στο απέραντο νερό μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Αυτό λειτουργεί εξαιρετικά χωρίς να πηγαίνετε στο γυμναστήριο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτονώσετε την ένταση. Είναι μια κατάσταση win-win, αφού κάνετε μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος ενώ κάνετε κάτι που σας αρέσει. Να είστε υπομονετικοί και να δώσετε χρόνο στο σώμα σας να αναπτύξει και να ενισχύσει νέες μυϊκές ομάδες εάν είστε νέοι στο Surfing, καθώς θα λειτουργήσει όπως τίποτα άλλο που έχετε κάνει ποτέ. Δεν θα το μετανιώσεις! Το σερφ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε τη μελαγχολία και το άγχος όπως κάθε άλλη σωματική δραστηριότητα.

ΤΟ ΣΕΡΦ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

Είστε έτοιμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα μόλις αποκτήσετε την μπάλα να κυλήσει και είστε σερφ. Εκτός από την πρακτική του Surfing, μπορείτε να ζήσετε μια μεγάλη γκάμα νέων και συναρπαστικών πραγμάτων, όπως όμορφους προορισμούς σε όλο τον κόσμο που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να επισκεφτείτε, και η νέα σας αγάπη για τον ωκεανό και ό,τι μπορεί να παράγει έχει δελεάσει εσύ εκεί. Δεν θα περιμένατε ποτέ να γίνετε μάρτυρες εξαιρετικών συναντήσεων με θαλάσσια ζώα από πρώτο χέρι στη θάλασσα και στη στεριά. Δείτε το ημερολόγιό μας για προσεχείς ημερομηνίες ταξιδιού και μέρη σε φανταστικούς προορισμούς για σέρφινγκ στα επερχόμενα καταφύγια SwellWomen.
Μαζί με αυτές τις νέες εμπειρίες, θα μάθετε πολλά, όπως πώς να διαβάζετε τις παλίρροιες των ωκεανών, τα περιγράμματα του βυθού της θάλασσας από σημείο σε τοποθεσία και πώς να ερμηνεύετε τα καιρικά μοτίβα που προκαλούν εξαιρετικές και άθλιες συνθήκες σερφ. Αυτή η μαθησιακή εμπειρία θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τη δύναμη και τις δυνάμεις της μητέρας φύσης και τελικά θα αναπτυχθείτε σε συγχρονισμό με αυτήν σε κάποιο βαθμό. Αυτός ο τρόπος ζωής θα βελτιώσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας για τα επόμενα χρόνια.

ΤΟ ΣΕΡΦ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.

Ένα άλλο βασικό συστατικό του Surfing είναι να αυξήσετε τη συνείδησή σας για την προστασία των ωκεανών. Αφού σερφάρετε σε μερικές διαφορετικές τοποθεσίες και εποχές, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν στιγμές που βλέπετε τον αντίκτυπο που έχουμε “εμείς ως άνθρωποι” στη νεοανακαλυφθείσα παιδική χαρά σας. Αυτό θα το οδηγήσει στο σπίτι. θα θέλετε να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να διατηρήσετε τον ωκεανό και τα περίχωρά του απαλλαγμένα από σκουπίδια και άλλη ρύπανση. Σε ορισμένα σημεία, μπορείτε να απομακρύνετε με τα χέρια σας τα πυκνά υπολείμματα, κάτι που είναι εφιάλτης για το νερό και μερικές φορές μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες για την υγεία. Αυτό δεν πρέπει να είναι εγωιστική πράξη. πρέπει να λάβετε υπόψη όλη τη φανταστική άγρια ​​ζωή σε αυτό το όμορφο περιβάλλον και να βάλετε την ασφάλεια και την ευημερία τους πρώτα.

ΤΟ ΣΕΡΦ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.

Το σερφ είναι το πιο ανεβαστικό άθλημα και μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις χρόνια. Η ηλιοφάνεια, το αλμυρό νερό, ο φρέσκος αέρας των ωκεανών, η σωματική δραστηριότητα και η ακλόνητη δέσμευση για το περιβάλλον θα σας κρατήσουν σε θετικό πνεύμα.
Οποιοσδήποτε οποιασδήποτε ηλικίας μπορεί να μάθει να σερφάρει. δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος για να ξεκινήσεις. βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε. Ένας σέρφερ με χαρούμενη συμπεριφορά είναι το καλύτερο είδος σέρφερ και θα εκτιμήσετε πραγματικά τα οφέλη του ωκεανού.
Το σερφ είναι εξαιρετικό για την υγεία σας και έχει πολλά ψυχικά, σωματικά και πνευματικά οφέλη. Ο ιδανικός πρωινός διαλογισμός/προπόνηση είναι να ξυπνάς στις 5 το πρωί για να σερφάρεις για δύο έως τρεις ώρες.
Ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιό μας, Τα σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά οφέλη του σερφ, για περισσότερες πληροφορίες.

Comments are closed.